راهبرد ما

این و بلاگ اختصاص به مسائل کلان ، استراتژی و راهبردی در حوزه موضوعات اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی مرتبط با ایران و منطقه دارد

راهبرد ما

این و بلاگ اختصاص به مسائل کلان ، استراتژی و راهبردی در حوزه موضوعات اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی مرتبط با ایران و منطقه دارد

تشکر ویژه از رسانه ملی و دست اندرکاران آن درایجاد شورانتخابات 24 خرداد92

رهبر معظم انقلاب : لازم میدانم به شکل ویژه از رسانه ملی و دست اندرکاران محترم آن که شور انتخابات را رهین تلاش هنرمندانه و مبتکرانه خود ساختند و راوی صادق و صریح گرایش‌ها و اندیشه‌ها و هدفهای نامزدان ریاست جمهوری شدند و چگونگی دست بدست شدن قدرت در نظام جمهوری اسلامی را، به شکل آشکار در برابر چشم جهانیان گذاشتند، تشکری بسزا و بلیغ کرده، اجر و توفیق آنان را از خداوند مسألت نمایم

 راهبرد ما : در پی حماسه با‌شکوه و تاریخی ملت در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و چهارمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، حضرت آیت‌الله خامنه ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی پیام تشکر و قدردانی خطاب به مردم ایران صادر کردند.

ایشان در این پیام با اشاره به حضور متراکم و خیره کننده ایرانیان مومن و غیور در صحنه حماسی انتخابات، این حضور عظیم را نشان دهنده رشد فزاینده سیاسی و پای فشردن بر مردم‌سالاری دینی صادقانه و باطل السحر بافته‌ها و گزافه‌های دشمنان حسود خواندند و تأکید کردند: پیروزِ حقیقی انتخابات، ملت بزرگ ایران است که به حول و قوه الهی توانست گامی استوار بردارد و گوهر نفوذناپذیر و چهره پر نشاط و مصمّم و دل سرشار از امید و ایمان خود را به نمایش بگذارد. 

متن کامل پیام رهبر معظم انقلاب به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ملت عزیز ایران!

صحنه حماسی و پرشور انتخابات در روز جمعه 24 خرداد، آزمون خیره کننده دیگری بود که چهره مصمم و پر امید ایران اسلامی را در معرض نگاه دوستان و دشمنان نهاد. رشد فزاینده سیاسی و پای فشردن بر مردم سالاری دینی صادقانه، حقیقت تابناکی است که با حضور متراکم شما در پای صندوق‌های رأی، یک بار دیگر در عمل به اثبات رسید و باطل السحر بافته‌ها و گزافه‌های دشمنان و حسودان و طمع ورزان شد.

حماسه حضور شما پیوند مستحکم ایران و ایرانی را با نظام اسلامی به رخ همه بدخواهانی کشید که با صد ترفند سیاسی و اقتصادی و امنیتی در پی گسستن یا سست کردن این اعتماد و پیوند مقدس‌اند.

ایرانیِ مؤمن و غیور در انتخابات دیروز، ظرفیت عظیم خود را در مواجهه متین و خردمندانه با جنگ روانی بازیگران سلطه و استکبار، با زیبایی و چیره دستی هر چه تمام تر به تصویر کشید و کشور خود و منافع ملی خود و آینده پر تلاش و امیدوارانه خود را بیمه کرد.

ادامه مطلب ...

حضور حماسی در انتخابات فردا ؛ سرنوشت کشور را برای چهار سال آینده تعیین می کند .

حضور یکپارچه، متحد، پرشور، قدرتمند و امیدوارانه ملت در انتخابات و حفظ و تقویت اعتماد متقابل مردم و مسئولان موجب یأس دشمن، کاهش فشارها و از دست رفتن کارایی دشمن می شود. و  سرنوشت کشور را در چهار سال آینده تعیین می کند .

"راهبردما":  فردا مردم ایران برای تعیین سرنوشت کشور در چهار سال آینده به پای صندوق‌های رای می‌روند ؛ مردم آماده اند تا صفوف فشرده خود را به عنوان یک رزمایش سیاسی در منظر جهانیان به نمایش بگذارند. فردا مردم با حضور پرشور درانتخابات ؛ زمینه ایجاد مصونیت، اقتدار، امنیت کشور و برطرف سازی تهدیدهای دشمنان را فراهم می سازند.

روز 24 خرداد فرصتی است برای نمایش نماد قدرت و اقتدار ملی در برابر توطئه جویان مستکبر که بی‌شک مردم بصیر ایران آگاهند در این مقطع ویژه از زمان حضور مقتدرانه و پرشور ملت ایران، در انتخابات و همچون گذشته بازدارنده در برابر دسیسه چینی‌های شیطان‌ بزرگ خواهد بود.

ملت بزرگ ایران ، درکنارسایر تشکل‌های وفادار به انقلاب اسلامی ، با حضور حماسی خود  در انتخابات 24خرداد  بار دیگر با آرمان‌های انقلاب اسلامی ، حضرت امام خمینی (ره) و شهدا تجدید میثاق نموده و با تبعیت از رهنمودهای مقام معظم رهبری آماده هستند تا توطئه‌ دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی را نقش بر آب نمایند .

ادامه مطلب ...

کار صداوسیما درانتخابات ، دشمنان را که می‌گفتند آزادی بیان نیست ، خجالت زده کرد

رهبر معظم انقلاب اسلامی : تهمت زنندگان به نظام جمهوری اسلامی سالها نعره می زدند که در ایران آزادی نیست و تریبون نمی دهند اما اکنون خجالت زده شده اند.

راهبرد ما : به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، رهبر معظم انقلاب اسلامی روزچهارشنبه22 خرداد در خجسته میلاد اسوه «عشق و ایمان و ایثار» حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، در دیدار پرشور هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، قانون گرایی را گفتمان تحسین برانگیز ملت در انتخابات 24 خرداد خواندند و با تجلیل از شور و شوق مبارک مردم برای شرکت در انتخابات تأکید کردند: حضور حداکثری در پای صندوقهای رأی، از هر چیز دیگر برای کشور مهمتر است و ملت با حرکت مقتدرانه روز جمعه، ارتباط و اتصال مستحکم خود را با نظام اسلامی اثبات، و دشمن را بار دیگر ناکام و ناامید خواهد کرد.

ایشان با تبریک میلاد پربرکت حضرت امام حسین (ع) شور و اشتیاق انتخاباتی ملت را نشان دهنده شکل گیری حماسه سیاسی برشمردند و افزودند: حماسه سیاسی از همین امروز شروع شده و انشاءالله روز جمعه با امید، توکل و همت مردم، به نقطه اوج خود خواهد رسید و به معنای واقعی تحقق خواهد یافت.محورهای مهم بیانات ایشان شامل:

1- انتخابات 24 خرداد تجربه ای مهم و بزرگ برای ملت ایران

- دشمنان اسلام و انقلاب و ایران، همه امکانات مالی، رسانه ای و سیاسی خود را بکار گرفتند تا مردم را از نظام جدا و به «انتخابات و دستگاه برگزار کننده آن» بدبین کنند.

- ملت روز جمعه با حضور حداکثری در پای صندوق های رأی، ارتباط و اتصال مستحکم خود را با نظام اسلامی اثبات می کند

-  ملت روز جمعه با نمایش قدرت عظیم خود، دشمن را بار دیگر شکست خورده و مأیوس خواهد ساخت.

- انتخابات 24 خرداد تجربه ای مهم و بزرگ برای ملت ایران است .

- حضور یکپارچه، متحد، پرشور، قدرتمند و امیدوارانه ملت در انتخابات و حفظ و تقویت اعتماد متقابل مردم و مسئولان موجب یأس دشمن، کاهش فشارها و از دست رفتن کارایی دشمن می شود. 

ادامه مطلب ...

معیار های انتخاب نامزد اصلح در انتخابات 24 خرداد 92


اصلح کسی است که به فکر معیشت مردم بویژه محرومان و مستضعفان باشد و این دغدغه لحظه ای او را آرام نگه ندارد.  


راهبرد ما : سه روز بیشترفرصت برای تبلیغات نامزدها وعلاقمندان آنها باقی نمانده است.این روزها فضای رقابت سیاسی وانتخاباتی بین نامزدها و محافل سیاسی به صورت جدی فعال شده است ، و بازیگران عرصه سیاسی برای اینکه رقابت انتخاباتی سالمی را درنظام دینی به نمایش بگذارند . همه تلاش خود را بکار گرفته اندتا با رعایت قوانین ومقررات ، انتخابات پرشور و با حضور گسترده مردم برگزار شود؛ زیرا اقتدار و استحکام نظام اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون بر مبنای حضور و پشتیبانی مردمی بوده است.
مقام معظم رهبری بیش از یکسال است در سخنرانیها ، رهنمودها و مواضع خود از انتخابات سخن می گویند.ایشان در بیانات خود تاکنون بیش از 20 معیار و ملاک برای گزینش اصلح مطرح نمودند وتاکید داشتند که بر این معیارها و انطباق آن بر نامزد مورد نظر خود تأمل کنیم.
معیار های انتخاب اصلح :
- اصلح کسی است که درد دین و درد انقلاب و درد مردم داشته باشد و برای درمان آن نسخه شفا بخش ارائه کند.
- اصلح کسی است که از تجمل پرستی و اشرافیگری دور باشد و همت در ساده زیستی را پیشه خود کند.
- اصلح کسی است که با فساد و تبهکاریهای اخلاقی ، مالی و اجتماعی سرستیز داشته باشد.
- اصلح کسی است که با آمریکا براساس عزت و مصلحت و با قدرت صحبت کند و موضع بگیرد و مظهر شجاعت ملی باشد.
- اصلح کسی است که گفتمان امام(ره) و رهبری را با نشاط و سر زندگی و با انرژی بالا پیش ببرد.
- اصلح کسی است که اهل مشورت و تعامل با نخبگان باشد.
- اصلح کسی است که به فکر معیشت مردم بویژه محرومان و مستضعفان باشد و این دغدغه لحظه ای او را آرام نگه ندارد.
- اصلح کسی است که حرمت قانون اساسی و قوانین کشور را پاس بدارد و در مسیر قانون حرکت کند.
- اصلح کسی است که از خود عبور کند و نقد پذیر باشد و به خرد جمعی احترام بگذارد وکارها را در مسیر عقلانیت و حکمت به پیش ببرد.
- اصلح کسی است که پاسخگو و مسئولیت پذیر باشد.
- اصلح کسی است که با خدا و قرآن انس داشته باشد و مدام از خدا برای حل مشکلات استمداد کند و در تولی به ولایت اصرار داشته باشد.
- اصلح کسی است که به مصالح ملی و منافع ملی پایبند باشد و با دشمن مرزبندی مشخص داشته باشد.
راهبرد ما : جناحها و گرایشهاى مختلف، با شوق و ذوق و علاقه‌مندى همه‌ى عواملشان را بسیج نموده وانتخابات را به عنوان یک هدف عالى و  شیرین مورد توجه قرار داده اند ؛ و آنچه که تاکنون به نمایش گذاشته اند؛ بیانگر آن است که انتخابات وسیله‌اى براى ناامیدی دشمنان تبدیل شده است ،
لذا در روز 24 خرداد هرکس که از صندوق رای به عنوان منتخب مردم بیرون آمد، همه سلایق به او احترام خواهند گذاشت. چرا که او رئیس جمهور همه ملت است .

مناظره تلویزیونی نامزدهای انتخابات خرداد 92 ( قوت ها وضعف ها)

راهبردما: اولین مناظره 8 نامزد انتخابات ریاست جمهوری ؛ روز جمعه 10خرداد برگزار شد و نامزدها درباره برنامه‌ها و سیاستهای خود سخن گفتند. این مناظره انتخاباتی درحالی از صدا وسیما پخش شد که نحوه اجرا و پخش آن دارای قوت وضعف های جدی بود .

برگزای مناظره‌ها برای مباحث مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی امری عادی است . معمولا مناظره‌ها یا دو به دو برگزار می‌شود؛ویا به دلیل حضور تعداد بیشتر از دو کاندیدا مناظره به صورت گروهی برگزار می‌شود.

انجام یک مناظره ؛ سه رکن فعال درآن وجود دارد .که شامل ؛ مخاطب، شخصیتی که قرار است مناظره را برگزار کند و سوم کانال و وسیله ارتباطی که این مناظره را پخش می‌کند. یعنی در هر مناظره سه اصل گیرنده، فرستنده و کانال باید مورد توجه جدی قرار بگیرد.

همانطور که اعلام شد؛ در این مناظره  طراحی این برنامه بسیار زمان‌بر بوده و مسئولان سازمان صدا و سیما، کارشناسان  روابط عمومی، برنامه‌سازان و تهیه‌کنندگانی که بحث ساختار را می‌شناسند فکر کردند و با نظر مستقیم رییس سازمان مناظره را طراحی کردند.

این برنامه حاصل یک حرکت فردی نبوده بلکه نظر کلیه کسانی است که رسمیت دارند؛ مثل شورای تبلیغات کشور، شورای سیاست گذاری و بخش‌های نظارتی سازمان. حتی برای یک قرعه کشی ساده که کدام کاندیدا روی کدام صندلی بنشیند، با حضور شورای تبلیغات و قوه قضاییه و نمایندگان کاندیداها این کار به سامان رسیده است .

صدا و سیما به رغم تلاش‌های وافری که برای جلب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات می‌کند در نخستین دور مناظره‌ها تلاش داشت تا مردم و نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را راضی کند.

هرچند که می توانست مناظره ها را با زمان بیشتر و گروههای ۴ نفره برگزار شود ؛ نه ۸ نفره ، تا زمان برای ارایه توضیحات بیشتر دراختیار کاندیداها قرار بگیرد.

باید با کمی انصاف پذیرفت که برگزاری مناظرات برای ۸ نفر کارسختی است و با توجه به تجربه روزجمعه ، شاید سازمان صدا و سیما در مدل برگزاری این مناظرات تجدید نظر کند؛ هر چند این امر به تصمیم خود آنها بستگی دارد که راهکارها و ساختارهای شکلی و محتوایی مناظرات را چگونه طراحی کنند.

سوال اصلی این است که برگزاری دور اول مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری دارای چه قوت وضعف هایی بود . و دیگر اینکه در مناظره بعدی برچه نقاط مثبتی بایدتاکید شود واز چه نقاط منفی پرهیز نمایند ؛ تا هم مردم و هم نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را راضی کند و در روز 24 خرداد در پای صندوق های رای به صورت فعال حاضر شوند ؟

ادامه مطلب ...